Baranya Megyei Irodalmi Verseny 2017

2017. jún. 16 Magyar mk., Pethőné Nagy Csilla

Kedves olvasó és irodalomszerető Diákok, kedves Kollégák!

Intézményünk, a Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium („Babits”) az idén is megrendezi a BARANYA MEGYEI IRODALMI VERSENYT a város és a megye 11-12. évfolyamos tanulóinak. Mivel azonban a tavaszi időszak az érettségiző diákok szempontjából már kevésbé megfelelő (ami az induló csapatok számából és korosztályából évek óta látszik), ezért a versenyt a következő tanévtől áthelyezzük őszre, és időpontját Babits Mihály születésnapjának megünnepléséhez kötjük.

Szeretnénk a versenynek méltó helyet is biztosítani, valamint terveink szerint kapcsolódna hozzá egy, a magyartanároknak szóló továbbképzés-műhely is, hogy ezzel is segítsük a kortárs irodalom tanítását, az adott téma esetleges érettségi szóbeli tételként való megjelenését, osztálytermi környezetben való feldolgozását. A helyszínről és a továbbképzésről a 2017-2018-as tanév elején küldünk pontos tájékoztatást, addig is az alábbi információkkal szeretnénk segíteni a csapatok felkészülését. 

A TELJES VERSENYFELHÍVÁS ÉS ELŐZETES FELADATOK ITT LETÖLTHETŐK

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 


Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod