Iskolavezetés
PTE Gyakorló Tehetséggála

2017. márc 18 Iskolavezetés

Babits-Deák-1.sz.Gyakorló-POTE Ovi - Négy jól csengő márkanév, három iskola, és egy óvoda, amely egy ideje közös névre hallgat, de saját hagyományaik évtizedes múltra tekintenek vissza.

tovább olvasom

Megújult iskolánk vezetősége

2017. márc 18 Iskolavezetés

Kedves Szülők, Diákok, Tisztelt honlap látogatók!

Tájékoztatom Önöket, hogy intézményünk székhely gimnáziumának, a "Babits"-nak 2017. március 15-től Sulyok Andrea a megbízott intézményegység-vezetője, intézményegység-vezető helyettesek: Betlehem Márta és Onódi Emőke.

tovább olvasom

Szülői fogadóóra

2017. márc 11 Iskolavezetés

Tisztelt Szülők!

Iskolánkban 2017. március 13-án, illetve március 20-án 17.00 órai kezdettel szülői fogadóórát tartunk. A szülők különböző időpontokban kereshetik meg a reál, valamint a humán tantárgyakat tanító tanárokat.

tovább olvasom

Ideiglenes felvételi jegyzék a 2017/2018-as tanévre

2017. márc 09 Iskolavezetés

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

A felvételi jegyzék megtekintése előtt kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót, mely segítséget nyújt a táblázatok értelmezéséhez.

tovább olvasom

Szülők, Nevelők és Öregdiákok Bálja 2017

2017. márc 03 Iskolavezetés

Az idei farsang utolsó hétvégéjén nyolcadik alkalommal került megrendezésre a PTE Babits Gimnáziumának szülők, nevelők, öregdiákok bálja.

tovább olvasom

Juhász Dorka 11.B osztályos tanulónk sikere

2017. márc 01 Iskolavezetés

„A Felfedezettjeink 2017 felhívás Pályázati Bizottsága a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakgimnázium „Kosárlabda tehetség” címet viselő ajánlásában bemutatott Juhász Dorka fiatal eredményeit kiemelkedően magas színvonalúnak találta, és számára különdíjat ítélt meg.

tovább olvasom

IV. felvételi előkészítő nyolcadikosoknak

2017. febr 12 Iskolavezetés

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

Iskolánk díjmentes felvételi előkészítőt szervez 8. évfolyamos diákoknak, melynek harmadik foglalkozása 2017. február 18-án szombaton lesz.

Az előkészítő a szóbeli felvételi vizsgára készít fel, a sportágismereti osztálynak gyakorlati előkészítője lesz. (felszerelést hozzanak a tanulók!)

tovább olvasom

Bánki Benjámin újabb országos elismerése

2017. febr 11 Iskolavezetés

Bánki Benjámin 11. B osztályos tanulónk a „Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj”-ban részesült, amit 2017. február 6-án ünnepélyes keretek között adtak át Budapesten az Emberi Erőforrások Minisztériumában. 

tovább olvasom

Nyolcadikos felvételizők figyelmébe!

2017. febr 02 Iskolavezetés

Az iskolánkba jelentkezett 8. osztályos tanulók szóbeli felvételijét, az általános sportágismereti osztályunk kivételével,

2017. február 22-én (szerdán) 13.00, és március 02-án (csütörtökön) 14.00 órai kezdettel tartjuk.

tovább olvasom

Részvétnyilvánítás

2017. jan 22 Iskolavezetés

Intézményünk tanárai, diákjai, dolgozói őszinte részvétüket fejezik ki azoknak a családoknak, akiknek gyermekei, hozzátartozói elhunytak a szombati veronai balesetben.  Mélyen megrendített mindannyiunkat a tragikus hír. Keressük a magyarázatot a megmagyarázhatatlanra, döbbenet, szomorúság és fájdalom van a lelkünkben ismeretlenül is gyászolva az elhunyt diákokat.

tovább olvasom