Bánki Benjámin (11.B) tanulónkat a  La femme magazin 2017-ben beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé!

Az 50 tehetséges magyar fiatal program a ma tehetségeit ünnepli. Azokat, akik kivételes adottságuk, szorgalmuk révén a jövő formálói, meghatározó személyiségei lehetnek Magyarországon és a világban.

Ez egy féléves mentorprogram, amelyben a hazai gazdasági, kulturális és tudományos élet meghatározó személyiségei támogatják a kiválasztott fiatalokat.

Már kapható az újságárusoknál a kapcsolódó Lafemme.hu (nyomtatott változatban is) különszám, amely egy-egy portrécikkben mutatja be az ötven tehetséget.

A mentori szerepre felkért személyiségek maguk is példaképek, és a fiatal tehetségek számára páratlanul értékes tudás birtokosai is egyben. Lesznek fiatalok, akiknek már a program által biztosított kiemelt figyelem, másoknak egy beszélgetés, egy pártoló személy tanácsai is elegendő pluszt jelentenek majd. S lesznek olyanok, akiknek új feladatok, pályázatok, ösztöndíjak elnyeréséhez, vagy fontos személyes ismeretségekhez való hozzásegítés jelenti majd az igazán értékes támogatást. A La femme magazin személyre szabottan, a lehetőségek és az igények összehangolásával, az adott terület elismert személyiségeinek aktív szerepvállalása mellett kíván a fiatal magyar tehetségek fejlődéséhez ösztönzést, támogatást nyújtani. Bánki Benjámin mentora: Lackfi János József Attila-díjas költő, író, műfordító, tanár