Minden dolgozót, kollégát, nyugdíjas kollégát, hozzátartozót várunk sok szeretettel kórusunk következő fellépéseire!

11.25. 19:00 Kodály Központ:
KórusJAM

Szokatlan és egyetlen alkalommal megrendezett este, ahol különleges zenei formákba öntött gospel jazz standard, raggie, film,- rajzfilm, valamint napjaink populáris zenéiből készült átiratok lesznek hallhatók. A nem mindennapi, 80-100 fős létszámmal megszólaltatott dalokat egyedi látvány, hang és fénytechnikai elemek teszik majd még inkább, utánozhatatlanná. Az est bevétele jótékony célokat szolgál (bővebben voisingers/facebook), újabb 3 tehetséges pécsi fiatal zenei tanulmányainak támogatásával. Az EST egyik főhőse a Babits Kamarakórus lesz, (akik idén decemberben utaznak 8.alkalommal Bécsbe, az Ádventi Ünnepekre) különleges és nem mindennapi produkcióval készülve. Várunk minden dolgozót, kollégát, nyugdíjas kollégát, hozzátartozót szeretettel.

Az est házigazdái: Wing Singers Gospel, Babits Kamarakórus, VoiSingers, Trillák Kórus Mohács, Cantissimo Pécs. 

Jegyvásárlás:

09.28-tól a jegymester.hu oldalon, 1.490,- 1.990,- és 2.490,- forintos áron, valamint a Művészetek Házában, a Zsolnay Negyed északi- kapu pénztárában, a Kodály Központban és a Zsolnay Negyed Látogató Központban) kaphatók.

11.26. 15:00 és 19:00
Dupla VOISINGERS Szuperkoncert, Kodály Központ:

Jártak az idén 25. éves SZIGET Fesztiválon. A Kossuth -díjas Kovács ÁKOS meghívására több alkalommal léptek fel a Budapest Sportarénában. Tavaly kétszer megtöltötték az EXPO Centert, és ugyanabban az évben a Kodály Központban is teltház előtt produkáltak. A rezidens pécsi és országos hírű Pannon Filharmonikusokkal nemrégiben új vizekre eveztek, Bogányi Tibor karmester vezetésével. Ezerarcú és szivárványszínű hangok, szokatlan és újszerű hagyományőrzés, töretlen dinamizmus, elsöprő lendület. Az első pécsi Kórus-JAM ünnep házigazdája, dupla koncerttel várja törzsközönségét, rajongóit, minden mű-és zenekedvelőt, az egész ország területéről. (VoiSingers Produkció 2017.)

Jegyvásárlás:

09.27-től a jegymester.hu oldalon 2.990,- 3.490,- és 3.990,- forintos áron, valamint a Művészetek Házában, a Zsolnay Negyed északi- kapu pénztárában, a Kodály Központban és a Zsolnay Negyed Látogató Központban) kaphatók.

Várunk minden dolgozót, kollégát, nyugdíjas kollégát, hozzátartozót szeretettel.