További HÍREINK

Ballagás 2021 „második felvonás” – érettségi bizonyítványosztók

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők, Kollégák!
Az érettségi bizonyítványok ünnepélyes átadásakor osztálykeretben kerül sor, végzős diákjaink ballagási ceremóniájának második felvonására, melyre szeretettel várjuk a szülőket és az osztályban tanító tanárokat is.

Beiratkozás a 2021/2022-es tanévre

A 2021/22-es tanévre felvételt nyert tanulók listája megtekinthető itt:

Iskolánk eljárásrendje az új koronavírussal kapcsolatban.

A 2020/2021. tanévben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó
intézményi eljárásrend

Európa-nap

Május 9-én, az európai béke és egység ünnepén, jelent meg iskolaújságunk legújabb cikke, melyben az Európa-nap alkalmából ezúttal az Európai Unióval foglalkoztunk.

MOON BIKE 2021

A Pécsi Tudományegyetem május 15-én újra elindítja nemzetközi, egészséges életmódra ösztönző MOON Bike kihívását.

Európa nap és kvízjáték

Ma van az európai béke és egység ünnepe, de hogy miért ezen a napon tartjuk és egyáltalán miért fontos ez a nap nekünk? Ebből a cikkből megtudhatod.

Menza befizetés az iskolában

Május 10-én és 11-én reggel fél 8-10 óra között van lehetőség készpénzzel rendezni az étkezési díjat. Aki május 10-én (hétfőn) rendezi a díjat, az először szerdán, aki május 11-én (kedden) fizet, az csütörtöktől étkezhet a menzán.

Tavaszi Tollforgató siker

PTE Tavaszi Tollforgatók versenyén „Húsvéti gondok” című novellájával Hős Patrícia, 9.F osztályos tanulónk sikeresen vett részt, különdíjban részesült. Eredményéhez szívből gratulálunk!

Rendhagyó irodalomóra Erdős Virággal

A Be(p)ART kortárs irodalmat népszerűsítő programsorozat keretében az utolsó rendhagyó irodalomóra megrendezésére 2021. április 27-én került sor. A vendég Erdős Virág volt, akivel a társadalmi felelősségvállalásról, a kortárs költészetről és a Hősöm című kötetről beszélgethetett a 10.c és a 10.e osztály.

Dísztávirat érkezett a ballagó diákok részére

A Babits-Komarov Baráti Kör az idei ballagás alkalmával az iskola életének egy jelentős időszakáról is megemlékezett, ugyanis az iskola elődintézményeként a Komarov Gimnázium és Szakközépiskolában 1968 és 2018 között működött postai szakképzés, melynek keretein belül foglalt helyet a Postaforgalmi Szakközépiskola is.

Ballagás 2021

Kedves Végzős Diákjaink, Szülők, Kollégák, Vendégek!
A rendkívüli körülmények között hagyományos ünnepélyünket idén sem tudjuk megtartani, nem borítja be virágillat a folyosókat, nem búcsúzhatunk el egymástól a feldíszített osztálytermekben.