Szeretettel várjuk azokat a 8. osztályos tanulókat, akik intézményünkben felvételi előkészítőn szeretnének részt venni!

A foglalkozásokon az érdeklődő tanulók áttekinthetik az osztályprofil írásbeli és/vagy szóbeli felvételi feladatsorait, autentikus vizsgaszimulációk segítségével felmérhetik aktuális tudásszintjüket, valamint válaszokat kaphatnak a felvételivel kapcsolatos kérdéseikre.
Képzési kínálatunknak megfelelően az alábbi előkészítő foglalkozásokat tartjuk 2023. október elejétől, eltérő időpontokban.
A tanulókat kérjük, hogy az alábbi linken regisztrációjukkal jelezzék részvételi szándékukat, illetve regisztráció előtt tájékozódjanak az előkészítő foglalkozásokról.

Regisztrációhoz kattintson az alábbi linkre vagy olvassa be a lenti QR-kódot:

https://forms.office.com/e/DPpfeGUg02

 

A regisztrációs oldalunk használatával a regisztráló kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az iskola a tanuló és kapcsolattartója adatait meghatározott célból (a felvételi előkészítő tanfolyam megszervezése érdekében) tárolja és felhasználja.
Adatait harmadik fél számára nem adjuk ki, és lehetőségeink szerint kellő gondossággal kezeljük azokat, hogy illetéktelenek számára ne legyenek hozzáférhetőek, valamint a foglalkozások végeztével, de legkésőbb a felvételi eljárás végén azokat rendszerünkből töröljük.

 

A középiskolai felvételnek nem feltétele az előkészítő foglalkozásokon való részvétel!

 

Szeretettel várjuk a tanulókat előkészítő foglalkozásainkon!

 

Az előkészítő foglalkozásokkal kapcsolatos további tudnivalókról Hosszú Barbara intézményegységvezető-helyettesnél érdeklődhetnek telefonon (72/503-656) vagy írásban (hosszu.barbara@pte.hu).