Kedves Nyolcadikos Tanuló! Tisztelt Szülők/Gondviselők!Szeretettel gratulálunk azoknak a tanulóknak, akik a 2024-2025-ös tanévre felvételt nyertek iskolánkba!


A felvételt nyert tanulók listája megtekinthető az osztályprofilra kattintva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:

9.A (általános sportágismereti osztály / 0001)
9.B (emelt angol nyelvi osztály / 0003)
9.C (emelt német nyelvi osztály/ 0004)
9.E (emelt matematika-digitális kultúra osztály / 0007)
9.F (humán tárgyak osztály / 0002)
9.Ny (emelt biológia-fizika osztály nyelvi előkészítővel / 0005)
9.Ny (emelt biológia-kémia osztály nyelvi előkészítővel / 0006)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A listában oktatási azonosító vagy jelige szerint kereshet böngészőjének Ctrl+F billentyűkombinációja segítségével, a keresett oktatási azonosítót vagy jeligét begépelve.

 

 

 

 

 

 

 

Minden jelentkezőt írásban is értesítünk a felvételi eredményről. A felvételi döntéssel kapcsolatos határozatokat 2024. május 2-án postázzuk a jelentkezés során megadott értesítési címre.
Amennyiben egy tanuló nem nyert felvételt gimnáziumunkba, törvényes képviselője 2024. május 13-áig jogorvoslattal élhet. A kérelmet írásban Dr. Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektorának és intézményünk fenntartójának nevére címezve, Sulyok Andrea intézményegység-vezetőhöz kell benyújtani (postai úton a 7633 Pécs, dr. Veress Endre u. 15. szám alatti címre, elektronikus úton beszkennelve a  babits@pte.hu e-mail címre, vagy az iskola titkárságán lehet személyesen leadni).
A nyomtatvány letölthető innen: fellebbezési kérelem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A felvételt nyert tanulók beiratkozási szándékát
legkésőbb 2024. május 5-ig kérjük előzetesen az alábbi űrlapon jelezni:
https://forms.office.com/e/5dHzhcXfGb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intézményünk az űrlapon megadott adatokat bizalmasan kezeli,
kizárólag a szülőkkel való kapcsolatfelvétel és tájékoztatás céljából!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben kollégiumi elhelyezést kér a tanuló, a pécsi Hajnóczy József Kollégium honlapján (https://hajnoczy-koll.hu) tudnak tájékozódni. A kollégium elhelyezkedése gimnáziumunk tanulói számára kedvező, ezért jó szívvel ajánljuk az intézményt. A kollégium honlapjáról letölthető jelentkezési lapot 2024. május 30-ig kell a kollégium részére elküldeni az alábbi e-mail címre: hajnoczikollegium@gmail.com. További részletekről a kollégium honlapjáról tájékozódhatnak.
2024. június 4-én (kedden) 17.00 órakor szülői értekezletet tartunk, melyre szeretettel várjuk a felvételt nyert tanulók szüleit/gondviselőit! Ugyanebben az időpontban nyelvi szintfelmérőt is tartunk minden felvételt nyert tanulónak angol és/vagy német nyelvből (kezdőknek is!). Kérjük, hogy a tanulók hozzanak magukkal telefont vagy tabletet és fülhallgatót.
A kollégium iránt érdeklődőknek ugyanezen a napon tájékoztatót tartunk 16 órától.
A beiratkozást 2024. június 27-én (csütörtökön) 9-13 óra között tartjuk. További tájékoztatást a szülői értekezleten és a honlapunkon fogunk adni!

 

 

 

 

 

 

Pécs, 2024. április 29.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sulyok Andrea
Intézményegység-vezető