Továbbra is foglalhatnak időpontot az alábbi linken:

babits.pte.hu/felveteli

Kérjük, hogy regisztráció előtt olvassák el a tájékoztatót és a használati útmutatót!

Belépés előtt regisztrálják a vizsgázókat  név és oktatási azonosító megadásával.

Az Időpontfoglalás a március 10-i vizsganapra (szerda) az azt megelőző munkanapig, március 9-ig (kedd) 12.00 óráig lehetséges.

Egy osztálytípusra csak egy időpont foglalható.

Ha időpontot szeretne módosítani, előbb törölni kell  az előző foglalást.

Több osztálytípus megjelölése esetén kérjük, úgy foglaljanak időpontot, hogy a vizsgázó minden vizsgabizottság előtt pontosan meg tudjon jelenni. A szóbeli vizsga maximális időtartama 15 perc. Egyes osztálytípusoknál a lefoglalt időpontban tételhúzásra, majd annak kidolgozására kap időt a vizsgázó, csak ezután kezdi meg a feleletét. A lefoglalt időpontok ezért csak tájékoztató jellegűek!

Kérjük, hogy a tanulók a lefoglalt időpont előtt 5 perccel előbb érkezzenek meg a vizsgateremhez a 0002/0003/0004/0007/0008 kódszámú osztálytípusoknál, valamint 20 perccel előbb a 0001/0005/0006 kódszámú osztályoknál.

A szóbeli felvételi vizsgára nem kell időpontot foglalni, amennyiben a tanuló az adott osztálytípusra korábban írásban mentességet kapott.

Azoknak a vizsgázóknak, akik 2021. március 10-én nem tudnak a szóbeli felvételi vizsgán megjelenni (koronavírus fertőzés vagy mozgásszabadságot korlátozó járványügyi hatósági határozat miatt), további pótnapot biztosítunk. Igényüket 2021. március 12-ig kérjük jelezni, a vizsgázó távolmaradásának okának megjelölésével, az alábbi e-mail címen: hosszu.barbara@pte.hu.

Kérésre eltekintünk a személyes megjelenéstől és online vizsgalehetőséget biztosítunk!

A szóbeli vizsga menetével kapcsolatos kérdés esetén  Hosszú Barbara intézményegységvezető-helyettes az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésükre: hosszu.barbara@pte.hu vagy 72/503-656/28679

A regisztrációval és időpontfoglalással kapcsolatos technikai kérdés esetén  Varga Gábor rendszergazda elérhető az alábbi elérhetőségeken: rendszergazda@babits.pte.hu / 72/503-656/28661

A felkészüléshez és a vizsgához sok sikert kívánunk!

Intézményvezetés