További HÍREINK

Járványügyi helyzettel összefüggő gyakran ismételt kérdések

Tisztelt Szülők! Az intézmény vezetése a védőnők közreműködésével elkészítette a járványügyi helyzettel összefüggő GYIK-ot, amely az Önök leggyakoribb kérdéseiket és az ezekre  -a jelenlegi információn szerint - adható válaszokat tartalmazza.

A PTE iskolánkkal kapcsolatos hivatalos sajtóközleményét adjuk közre

Szeptember 10-én, csütörtök este a PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziuma egyik 12. évfolyamos diákjának pozitív eredményt hozott a koronavírus tesztje.

Felhívás: Online nyílt napot tartunk

Iskolánk a kialakult járványügyi helyzet miatt nem tart nyílt napot. Az érdeklődő nyolcadikos tanulókat és szüleiket 2020. szeptember 19-én, 9.00 órától online nyílt napra várjuk! Honlapunkon elérhetővé tesszük a számukra a fontos információkat.

Elismerésben részesült Meliorosz Béla tanár úr

Meliorisz Béla, iskolánk nyugdíjazott tanára Pro Communitate Díjat vehetett át a napokban, Pécshez kötődő színvonalas életpályájának és a pécsi irodalmi életben játszott meghatározó szerepének elismeréseként. Szívből gratulálunk a méltó elismeréshez!

Zólyomi Rebeka sportkarrierje

Zólyomi Rebeka, iskolánk volt tanulója és röplabdázója a 2019-es Universiade-n IV. helyezést elért női válogatott tagja hazánk egyik legeredményesebb extraligás röplabda klubjánál ( BRSE) folytathatja pályafutását.

Csengetési rend 2020. szeptember 3-tól

Csengetési rend
2020. szeptember 3-tól

Iskolánk eljárásrendje az új koronavírussal kapcsolatban.

A 2020/2021. TANÉVBEN A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZENLÉT IDEJÉN ALKALMAZANDÓ
INTÉZMÉNYI ELJÁRÁSREND

Letölthető MITE igazolás 2020, első félév

Tisztelt Szülők!
Tisztelt Edzők!
Kedves Diákok!
Csak az iskola által kibocsátott, pontosan kitöltött és határidőre leadott igazolást tudjuk elfogadni

Tanévkezdés

Első tanítási nap: 2020. szeptember 1. (8:05 óra) Évnyitó ünnepségünket 9:00 órakor tartjuk a 9. évfolyamos diákjaink részvételével. A felsőbb évfolyamos diákok és az érdeklődők az iskola Facebook oldalán élőben tekinthetik meg a műsort itt: https://www.facebook.com/ptebabits

Tankönyvek átvétele

Kedves Diákjaink!
A 2020/2021-es tanév tankönyveit az alábbi időpontban tudjátok átvenni!

Nyári ügyelet: szerdai napokon 9.00 - 12.00

Javítóvizsgák: 2020. augusztus 24-25. (hétfő/kedd) 9.00-tól
A javítóvizsgák eredményhirdetése: 2020. augusztus 27. (csütörtök) 12.00

De Re Attila Luigi legújabb filmes sikere

De Re Attila Luigi 12. B osztályos tanulónk újabb szép sikert ért el „Rain” című filmjével Bekerült a Magentafilm Magyar Mobilvideó Fesztivál legjobb 10 mobilfilm alkotója közé.