További HÍREINK

A Pécsi Közgáz online fórumot szervez felvételiző diákok és szüleik számára

Kedves Szülők és Felvételizők! A PTE Közgazdaságtudományi Kar május 30-án (szombaton) 10 órától online szülői fórumot tart az idei felvételi eljárással kapcsolatban.

Európa nap alkalmából Europáról mesélnek az Amerikai Nagykövetség Diáktanácsának (Youth Concil) tagjai

Európa nap alkalmából a budapesti Amerikai Nagykövetség Diáktanácsának (Youth Concil) tagjai mesélnek arról, mit jelent nekik Európa, európainak lenni, hogyan látják saját európai indentitásukat.

Beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

A kialakult helyzetben idén rendhagyó módon online szervezzük meg a beiratkozást.

OKPV döntőben iskolánk csapata harmadik helyezést ért el

Az  Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny döntőjében  iskolánk csapata harmadik helyezést ért el. Csapattagok: Mieth Péter, Auth Gergő 11. C, Wéber Kolos 11.E

Ballagás 2020

Kedves Végzős Diákjaink, Szülők, Kollégák, Vendégek!
A rendkívüli körülmények között hagyományos ünnepélyünket nem tudjuk megtartani, nem lesz orgonaillat, hiányozni fognak a labdarózsából kirakott feliratok az osztálytermekben.

A ma 70 éves Meliorisz Bélát köszöntjük

Több mint 30 évet tanított a Komarov-Babits Gimnáziumban Meliorisz Béla költő, tanár.

Új életre kelti a régi kacatokat az ifjú ezermester

Németh Kristóf 12.D osztályos tanulónk különleges hobbija a mások számára értéktelen anyagok felhasználásával készített kreatív használati tárgyak készítése.

Tájékoztató ebéd visszatérítésről!

Végzős diákok részére:
Készpénzben fizetőknek: 2020. május 04-15-ig 11:00-13:00 óráig az ebédlőben van mód, hogy visszakapják a befizetett összeget.
Átutalással fizetőknek: 2020. május 15-ig vissza lesz utalva a márciusra (16-31-ig) és az áprilisra befizetett összeg.

Könyvtár nyitvatartása

Szerdai napokon az iskola könyvtára 8:00-12:00 óráig nyitva. A tanítási gyakorlatukat lezárt hallgatók ebben az időszakban tudják visszahozni a náluk lévő tankönyveket. Online segítséget a szentiranyi.zita@pte.hu e-mail címen kérhettek Mészárosné Szentirányi Zita könyvtárostól.

Horváth Milán 9.E osztályos tanulónk saját fejlesztésű matematika szoftvere nagy népszerűségnek örvend!

Horváth Milán a 16. Neumann Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny Alkalmazói programok kategóriában a saját maga által írt matematika oktató szoftverrel döntőbe jutott.

OKTV döntőben elért helyezések a 2019/2020-as tanévben

Az idei tanévben az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek döntő fordulóinak megrendezése az országos veszélyhelyzet kihirdetése miatt elmaradt. A versenyeken a végső helyezések a már lezajlott versenyfordulókon elért eredmények alapján kerültek kihirdetésre.

Csengetési rend 2020.03.19-től

Új csengetési rend 2020.03.19-től