Iskolánk a "Módszertani megújulással a pedagógiai hatékonyság és eredményesség növeléséért" című pályázatával az országosan mindössze 99 támogatott Erasmus+ projekt közé került, mellyel több mint 32 ezer euró támogatást nyertünk szakmai fejlesztési céljaink elérése érdekében nemzetközi programokra: képzésekre és szakmai látogatásokra.

A mobilitások Európa szerte valósulnak meg a 2019. június 15. - 2021. június 14. között. Idén Németországba, Olaszországba, az Egyesült Királyságba, Horvátországba és Írországba utazik 8 pedagógusunk, jövőre Izlandon, Írországban, Dániában, Portugáliában, Litvániában és Spanyolországban szerez  új ismereteket és tapasztalatokat a tantestületünk további 8 tagja. A nemzetközi kitekintés új utat nyit iskolánk fejlesztéséhez: a mobilitások hozzájárulnak iskolánk hosszú távú céljainak megvalósításához, a tantestület módszertani megújulásához, diákjaink jobb eredményeihez, intézményünk nemzetközi kapcsolatainak bővüléséhez.

A projektet az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit