Tisztelt Szülők, Öregdiákok!2017. február 24-én rendezzük meg iskolánk nyolcadik „Szülők, nevelők, öregdiákok bálját”, amelyre sok szeretettel várjuk Önöket új, impozánsabb helyszínen, a PTE Általános Orvostudományi Kar aulájában (Pécs, Szigeti út 12.).

Jegyet január közepétől vásárolhatnak iskolánk gazdasági irodájában (115-ös iroda), ára 6 000 Ft. Amennyiben nem tudna eljönni, támogatói jeggyel is segíthet bennünket, melynek ára 2000 Ft. Fergeteges programról, ételről, italról gondoskodunk, aki itt lesz, garantáltan jól fogja érezni magát idén is, amikor képzeletben Görögország mediterrán világába repítjük. Az ár tartalmazza a svédasztalos vacsorát, a borkóstolót, és a kávét. További ital, koktélok az italpultnál és a koktélbárban vásárolhatók. Diákjaink osztályfőnökei lesznek a házigazdák, külön asztalt biztosítunk minden osztálynak.

Felhívjuk figyelmüket arra is, hogy rendkívül értékes tárgyakat sorsolunk ki, sőt a nyeretlen szelvények tulajdonosai "fájdalomdíjban" részesülhetnek.

Továbbra is szívesen fogadjuk a nyereménytárgyakat és felajánlásokat, mivel iskolánk a tombolajegyek eladásából származó bevételeket is az Önök gyermekei tanítására és nevelésére fordítja. Szándékunk szerint az idei bevételt diákjaink idegen nyelv tanulására fordítjuk. A nyereménytárgyakat és felajánlásokat Sulyok Andrea intézményegység vezető helyettes és Tarnai Gábor tanár úr fogadja (a 116-os, illetve a 112-es irodákban). A felajánlásért cserébe a honlapunkon felvesszük támogatóink közé, illetve a bálon is hirdetjük.

Szeretettel várjuk! Hozza magával gyermeke barátjának, barátnőjének szüleit is!