TEHETSÉGPONT - Iskolán kívüli eredmények

Babits Gimnázium az ETSN (European Talent Support Network) weboldalán

Iskolánk Európai Tehetségpontként először jelent meg az ETSN (European Talent Support Network) weboldalán.
Reméljük, hogy a bemutatkozásunk után elindul az együttműködés az ott megjelenő tehetségpontokkal és közös projektekben vehetünk részt a világhálon, de akár személysesen is, és aktív tagjai lehetünk az Európai Tehetségpontnak.

Skrut Britney tánc sikere

A IX. Zala Open Nemzetközi Latin és Standard Formációs Táncversenyen Skrut Britney (11.B) csapatban Standard ranglista 1. helyen végzett, így kiváló eséllyel indulnak a decemberben a standard táncok formációs világbajnokságán.          

Cziráki Dézi újabb kiemelkedő sikere

Cziráki Dézi 10. B osztályos tanulónk az Aradon megrendezett nemzetközi énekversenyen  a 16-18 évesek nemzetközi mezőnyében (orosz, román, ukrán, magyar  versenyzők között) korosztályában II., ezüst minősítést szerzett. Eredményéhez gratulálunk, további szép sikereket kívánunk!

Cziráki Dézi kiemelkedő sikere

Cziráki Dézi 10.B posztályos tanuló a 7. Dunakanyar Hangja Énekverseny döntőjébe jutott, ahol kiválóan szerepelt.

Vonós siker Siklóson

A 2016. március 11-én Siklóson megrendezett megyei vonós találkozón Hegyaljai Réka 11. F osztályos tanulónk (tanára Ribly Péter), arany minősítést kapott. Gratulálunk eredményéhez!

Terepfutó siker

A hétvégén a Mecsek Trail terepfutó versenyen Pataki Réka (10.D) országos 4. lett az "S" távabszolút mezőnyében.

Diákunk a U16 válogatottban!

Az idei nyáron két nemzetközi tornára készülő magyar U16-os leány válogatott hat hetes felkészülésen vett részt. A magyar válogatott oszlopos tagja volt Juhász Dorka is.

Bánki Benjamin – Egy tehetséges pécsi diák a költészetben

A Montázs Magazin Bánki Benjámin 9. B osztályos tanulóról, iskolánk diákjáról közölt riportot.

Juhász Dorka All Star különdíjas lett

Juhász Dorka az 1999-es U16-os válogatottal felkészülési tornákon vett részt Bukarestben és Pécsen. Ezekkel a tornákkal készültek fel a nyáron megrendezésre kerülő Ifjúsági Olimpiára és az EB-re.

Megjelent Cziráki Dézi szólóalbuma

Cziráki Dézi 9. B osztályos tanulónk Fireflies c. albuma megjelent. Felkészítő tanára Radóczy Jusztina. Dézi gyermekkora óta énekel, szenvedélye a zene. Páratlan és kivételes tehetségét már általános iskolában is megmutatta zenés videóiban, a most megjelenő albumával pedig új szintre lépett. Bátran ajánljuk a fiatal tehetségek támogatóinak, és a régi-új slágerek kedvelőinek.

Balog Dóra eredményei

Balog Dóra (9.B) sportlövő eredményei: Sportlövő diákolimpia: Baranya-Tolna megyei döntő: 1.hely

Félmaraton eredmény

A Rókaűzők csapattagja Szabolcsi András a 11. Intersport Balaton Félmaraton futóversenyen 1625 indulóból 65. helyezést ért el.  Eredményéhez gratulálunk!

Lukács Andrea pályázata

A COLORED PENCIL MAGAZINE művészeti online szaklap Junior (ifjúsági kategória) nyertese iskolánk tanulója Lukács Andrea lett. Az októberi verseny témája "Ágak és kövek" volt.

Meiszterics Luca - versenykajak

Meiszterics Luca 10. D osztályos tanulónk versenykajakban a következő eredményeket érte el:

Bánki Benjámin versei

Bánki Benjáminról. Tizenéves korában kiemelkedik iskolatársai közül: nemcsak a Kazinczy-mozgalomba kapcsolódik be eredményesen, hanem jó verseket is ír. A családi-baráti-iskolai közeg azonban nem elég tág, szélesebb fórumot keres magának.

Lukács Andrea rajzkiállítása

Lukács Andrea 9. B osztályos tanulónk egészen kicsi korától rajzol, de hatodikos kora óta foglalkozik intenzívebben e művészeti ággal, azóta a hobbija. Mappáját, rajzeszközeit mindenhova magával viszi, ezek nélkül ritkán lehet látni.